Wednesday, July 15, 2009

Linda's new Fan Page on Facebook..

Hi... Dulu, bila orang bercakap tentang Facebook Linda sengih je... I thought.."So..ok..Facebook..what's the big deal..apa yang best naaaa FB ni?". Semua orang bercakap tentang Facebook. Macam satu kemestian plak ada FB ni... hehe..
Atas nasihat kawan , Linda sign in Facebook. Lepas sign in , Linda tinggal-tinggalkan FB ni.. Malas nak jenguk.. Setakat ada daftar cukup laaa..

Apa taknya , setiap kali bukak 'home' kat FB , sure computer hang.. sebab terlalu banyak requests... Kali terakhir Linda tengok , ada lebih 5000 friends requests...dan beribu-ribu lagi requests yang lain...

Entah macamana tetiba sejak kebelakangan ni , Linda rajin pulak masuk Facebook... Rasa macam berjumpa dengan kawan2...dapat luahkan perasaan... dapat berinteraksi...walaupun tak kenal tapi seronok dapat kawan baru ..

So, sekarang , Linda dah 'add' semua friends requests di FB . Sekarang Linda ada 5000 kawan di FB. Linda tak boleh nak 'add' lagi sebab FB ada had.. limit hingga 5000 friends saja..

Jadi , atas nasihat kawan juga , Linda buka fan page di Facebook... haaaa...yang ni NO LIMIT !
So,kepada yang tak sempat tersenarai dalam 5000 friends Linda tu , Linda harap dapat join fan page Linda di FB... k?

Dua-dua profile FB akan Linda update dari masa ke masa... aktiviti..luahan perasaan...rindu kawan.. So,join me k..

Just search 'Linda Onn' di Facebook...

Bawah: Ini gambar profile Fan Page Facebook



Bawah : Ini gambar profile Normal Page



Jangan tersalah join FB Linda Onn yg lain plaks.. hehe...

22 comments:

  1. salam Linda ! yea la i pun ada FB sign up sekadar layan jea tak jengok2pun... Tapi rasanya i lebih seronok berblog dari yg lain...
    Apa pun all the best 2u !

    ReplyDelete
  2. so nice this pic...so beautiful

    ReplyDelete
  3. Salam.
    Hai k.linda..
    lately sy nmpk keta ferrari merah..(cun giler) dpn opis KRU. rasanye abg long KRU (norman) yg empunya sbb no.plat yg same dgn BMW yg dulu tu. Dh makin stylo sejak2 nk menikah ni..cayalah. B4..dia punye BMW same cm k.linda kn? So..bile lg k.linda nk upgrade keta yg sporty cmtu? caiyok..caiyok!

    ReplyDelete
  4. Yeah Kak Linda Pown dah de fan page sendiri...phewiittt!!!

    Keep Ur fan Pagee update selalu eyh, bleyh jadi as ur mini blog plak nanti ..hehe..upload ur photo and video or maybe notes..so later ur fan akan rase more close dengan kak linda...hehe..

    Beware Of Poser too taw ,kak linda..FB ni banyak poser!!

    ReplyDelete
  5. cantik pic profile fan page tu ;)

    ReplyDelete
  6. linda, rasanya sy antara yg awal add kan linda dlm facebook..tp mcm linda, sy juga byk tinggal2 dan jenguk sesekali jerk FB saya tuh...sbb rasanya mem'blog' mcm lebih best... apapun akan saya lebih kerap ke FB lepas nih...:))

    Salam

    ReplyDelete
  7. hye kak linda.. kalau my mom mai kl.. kedai akak yg kat tesco ampang lah.. kita p hehe.. sbb mak puji sedap.. hehehe...tapi tiap kali kami p,. mak tanya.. mana linda ni.. mak xpernah jupe dia hehehhe

    dah cuba asam pedas akak yg bru y kat tesco ampang 2.. ok lah.. tapi kita lagik suke nasik ayamm ..


    gud luck kak linda...

    ReplyDelete
  8. kak linda blh tlog promo my blog n my bisnes ni http//nisacollection09.blogspot.com cuba layari blog saya ni n saya dah layari blog linda n jadi fan club u...hehe....

    ReplyDelete
  9. dah add. yay2....take care kak linda

    ReplyDelete
  10. alahai Linda, saya sendiri ada akaun FB tp smp skrg tak tahu nak buat cam ner,mmg tak terror bab IT ni.

    suezie

    ReplyDelete
  11. hehe..rajin ke fb jgn lupa apdet blog..dua2 ramai peminat hehe..lgpun kat fb dapat taw aktiviti harian tp kat blog segala cter bleh dcterkan hehe..apapun dua2 layankan ajer...

    ReplyDelete
  12. Hello..Linda..
    Yes an entertaining blog..
    Enjoy viewing& reading this one..

    Btw..
    How do we know that the person we add is the actual person.
    Then to what indication that it is infact true?

    Just a thought...
    Anyway..
    Keep posting & i'll be visiting again..

    ReplyDelete
  13. Salams Kak Lin.. Hope you're doing fine.. Ridhwan so far sihat disamping keluarga yg tercinta di singapura.. Take care aite ;-p

    ReplyDelete
  14. salam linda sy morsidi
    slam pekenalan u...the best di sinar

    ReplyDelete
  15. hai kak linda..smoga kak linda tbh hdapi hr2 yg mndtg..biar ape org nk kata,yg pntng kak linda hpy...

    ReplyDelete
  16. hallo kak linda..sy suka sgt mkn ns aym..hrp2 ada rzki mkn kat my mum cken rice.

    ReplyDelete
  17. Insyaallah... akan ke KL utk merasakan masakan my mum chicken rice. Sehingga bertemu... salam dari Singapura!!!!

    ReplyDelete
  18. br tahu fb only limited for 5000 frendz..
    patut la a mostly artis x approve..kne anta msg br dorg nk approve..hehe

    ReplyDelete
  19. assalamualaikum kak linda....suka dgr celoteh kak linda kat sinar fm....luv u....:)

    ReplyDelete