Tuesday, June 15, 2010

Kursus Umrah Gemilang...

Alhamdulillah, Linda dah berjaya menjejakkan kaki beberapa kali ke kota Madinah dan Makkah.. Setiap kali Linda ke sana, Linda sering berdoa agar Allah memanggil Linda lagi untuk ke sana.. Syukur, kali ni, Linda dijemput lagi menjadi tetamu Allah..

Terima kasih kepada GEMILANG TRAVEL & TOURS yang sudi membawa Linda menunaikan umrah. InshaAllah lain kali, diharap dapatlah Linda pergi mengerjakan umrah dengan peminat2 Linda pula di bawah pengurusan GEMILANG TRAVEL... Lain kali, kami atur jadual lebih awal ye.. jadi ramai kawan2 dan peminat yg boleh ikut serta...

Sebelum pergi umrah, kena kursus dulu... Kursus ni dianjurkan oleh GEMILANG TRAVEL dan gurunya ialah Datuk Hj Kamal..



InshaAllah kali ni, Linda ke umrah bersama ibu ayah dan keluarga.. Disaat Linda tengah menaip blog ni, Linda sedang menantikan detik 10 pagi untuk pergi ke KLIA. Kami akan berangkat ke Madinah dari KL pada jam 3 ptg nanti. Selepas beberapa hari di Madinah, kami akan ke Makkah al Mukarramah.. InshaAllah.

So, suara Linda tak kedengaran di SuriaFM selama 2 minggu. Kalau u all rindu, datang makan kat MMCR dan MAPS ok.. hehe..

Kepada semua, Linda mohon ampun dan maaf jika ada kesalahan samada yg sengaja atau tidak disengajakan...yang nampak atau yg tidak...yg halus atau yg kasar.. dan semoga jalinan persaudaraan antara kita sesama Islam akan terus terikat. Ameen...

Assalamualaikum...dan selamat tinggal semua...
Labbaikallahumma labbaik..Labbaikalaa syarikalakalabbaik....

12 comments:

  1. Selamat jln linda. Semoga selamat semuanye. Amin

    ReplyDelete
  2. semoga selamat pergi dan selamat kembali ye....aaminnnnnnn

    ReplyDelete
  3. semoga mendapat umrah yang mabrur......

    ReplyDelete
  4. semoga selamat pergi dan selamat pulang...

    ReplyDelete
  5. semoga dipermudahkan segala urusan,amin

    ReplyDelete
  6. waalaikumsalam warohmatullah hiwabarokatuh sayang ku Linda...BHS dapat rasakan betapa syahdunya Linda di saat dan ketika ini....terbayang kenangan BHS baru pergi pada tarikh 21 april until 4 th may...sampaikan salam sama rasulullah dan sahabat-sahabat mereka....pada linda dan ibu ayah...moga umrah makbullah dan selamat pregi dan selamat kembali....salam rindu pada mekah dan madina...hu hu hu....tak tertahan rindu ini Linda ....ALLAH....labbaikallah humalab baik...lab bai kalla syari kala kala baik...ALLAH

    ya rasulullah ya habiballah
    terimalah kami sebagai umatmu

    ya rasulullah yan habiballah
    kurniakan lah shafaatmu

    salam ukhuwah dan salam ibadah di bumi anbia
    BHS..

    ReplyDelete
  7. good luck sis...

    btw.. i like ur blog now.. makin meriah sekarang ini...

    nice job

    salam dari BLOG A-Y-I-E

    ReplyDelete
  8. semoga selamat pergi & pulang kak LINDA

    ReplyDelete
  9. check out my blog and tell ur friends about it

    ReplyDelete
  10. Alhamdulilah.....amin Linda. (Yussof from Sing). U know me.(we r related) Cheers!

    ReplyDelete