Sunday, October 10, 2010

Konvoi Kawasaki ke MotoGP

Antara gambar yg sempat dirakam...

Disaat ini, telinga Linda terpaksa disumbat utk mengelak bunyi motor yg terlalu kuat sambil update blog guna hp (sementara tunggu Rossi bersiap utk start race!) :-)

Sekarang Linda berada di Sepang International Circuit sempena MotoGP. Linda ke sini bersama konvoi Kawasaki sebanyak 300 buah motor bermula dari Tasik Titiwangsa.
Syokkk wooo....perjalanan konvoi Kawasaki dikawal oleh polis trafik dan Alhamdulillah perjalanan kami lancar. Best!

Beginilah cara Linda meluangkan masa di hari yg cukup bersejarah 10.10.10 !! Errrr....eh..ok..ok... Race mcm dah nak start je ni.. Go Lorenzo go!! <-sokong Lorenzo sebab Linda ada helmet dia...keke.... Chalo!!


Sent by DiGi from my BlackBerry® Smartphone

17 comments:

  1. Wah cayalah kak linda! Kirim salam kat bro Lorenzo ya... :D

    ReplyDelete
  2. hi linda.. great to find ur blog and its interesting..
    go linda go.. ;))

    ReplyDelete
  3. go..kak limda.. go..
    sokong kak linda ajer lah....

    ReplyDelete
  4. Phwittt......Steadylah Linda bawa motor besau,Vroooom........ini motor baru Linda ke???I like:-)

    ReplyDelete
  5. Salam Linda,

    Wah..bestnya tasa motor besar, nampak mengayat gitu...

    ReplyDelete
  6. bertudung sebab maher zain bukan sebab Allah, bukan ke Allah yang bagi rezeki bukannya Maher zain, THINK BEFORE TALK..RAMBUT TU AURAT WAJIB DITUTUP BUKAN TUNGGU HINGGA SEDIA

    ReplyDelete
  7. Wahai 'ANONYMOUS'... Apa maksud u 'THINK BEFORE TALK' ? I'd like to suggest u to THINK BEFORE U TYPE. Jika ini mengenai gambar bertudung Linda yang u lihat dalam iklan bersama Maher Zain, oh ok. Let me explain. Gambar Linda bertudung tu adalah gambar lama. Gambar tu diambil sejak awal tahun utk iklan billboard di negeri pantai timur (gambar perempuan di pantai timur wajib bertudung. Maya Karin pun bertudung utk Celcom di pantai timur). So, gambar tu digunakan oleh pihak webmaster SuriaFM sebagai promo/iklan utk memberitahu Maher Zain bakal ditemubual oleh Linda.Saya tidak terlibat dalam pembikinan iklan itu. It's just a promotional strategy. FYI, Linda tak pakai tudung waktu temubual Maher Zain esok. Thank u for your comment. I hope I see and meet less judgemental people around me. Salam.

    ReplyDelete
  8. perghh..kak linda..bw moto besar..cayalah..td baru je pas tengok pic kak linda wif my lecturer..dy pon join event ni gak..hehee

    ReplyDelete
  9. salam kak linda,

    betul la tu kak linda, saya kan selalu blk kg husband di kelantan, mostly billboard kat sana, artis semuanya bertudung....relax kay kak....anyway, sejak dr era mmg saya suka dgr celoteh akak, sampai la skrg saya dgr suria fm lak....ptg ni, lebih lg la, nak dgr akak interview maher zain....akak suka bdk2, next time kalo singgah kuantan, leh main ngan anak2 saya laks kay....luv ya....

    ReplyDelete
  10. salam kak linda,

    tul tuh kak linda, saya kan blk kg husband kat kelantan, mmg billboard kat sana, gambar artis bertudung....relax kay kak linda....btw, kalo anak2 saya tengok gambar2 motor besar ni, suka sgt diorg ni, terutamanya kalau bertembung ngan motor besar dlm perjlnan ke mana2....luv ya....

    ReplyDelete
  11. WAH''caya kak Linda... da dapat lesen upe nye... boley r pi race yea... kete prnah jmpe kat Metrodriving... nurul amik lesen kereta... sempat r tengok kak linda bwak moto... tahniah erk....

    ReplyDelete
  12. salam kenalan..

    Tahun ni tak dapat ride bersama Kawasaki ke MotoGP..blum ade kudrat lagi :(..

    U pakai Spyder kan? Harap dpt sama2 'tayargolek' nanti..

    -Han-
    TayarGolek.Com

    ReplyDelete
  13. bes nye kak linda...

    btw anyone interested in making extra money?..click this link...http://www.vemmabuilder.com/843845105

    ReplyDelete
  14. Nice Article, inspiring. Aku juga suka nulis artikel bidang bisnis di blogku : http://www.yohanwibisono.com, silahkan kunjungi, mudah-mudahan bermanfaat. thx

    ReplyDelete
  15. Azlina Abdullah.. InshaAllah.. Nanti boleh lah Linda jumpa dengan anak2 u k..

    ReplyDelete
  16. Nurul Zulkifli... saya budak baru belajar..

    ReplyDelete