Monday, June 22, 2009

Jom ke Bandung dgn Linda !

Halllooooo... Kalau u all dengar SINAR fm , sure u all tahu yang sekarang ni tengah ada peraduan bercuti bersama Linda ke Bandung , Indonesia.

Nama peraduan ni ialah CUTI CUTI SAKINAH TRAVEL BERSAMA LINDA ONN .

Linda pernah ke Bandung beberapa tahun lepas, ikut company trip. OKlah...kat sana...ada banyak gudang2 pakaian berjenama. Makanan not bad. Harga not bad. Hmm..cuaca pun ok jugak.. Cuma kat dalam hotel , takde petunjuk kiblat. Yang penting , kat sana ,kita jadi jutawan..hehe...sebab bila kita convert duit , kita ada berjuta-juta rupiah !!

So,kalau u guys nak join bercuti dengan Linda ke Bandung , cepat2 hantar sms. Perlu diingatkan ye, bahawa yang membuat pemilihan bukan Linda tetapi pihak SINAR fm.

Peraduan ni tamat pada 18 JULAI 2009 .

Caranya :
Taip CCLO dan hantar sms ke 32660 . Jawab soalan yang diberikan.

Kalau u all menang , kita rounnnnnnnddddd satu Bandung , OK?!!

Permisi pakkkkk...

7 comments:

  1. i immediately tried to sms..guess it was 2 round of answering to the same set of questions.sms tu ckp YEAY!anda berjaya menjawab 5 soalan dgn betul..and bla bla bla...thats how i got to the 2nd time doing the same thing.soalannya disini,how would i know i berjaya ke tak?

    ReplyDelete
  2. HI.. I think, someone will call u if you're the winner. I hope you send more sms..so kebarangkalian untuk menang pun banyak. Let's hope and pray u win ok..

    ReplyDelete
  3. hye sys linda..

    hopefully sys sihat..
    sys..promotion utk asam pedas ade tak?
    nk bwk hubby n anak2 mkn kt sane la..
    ada chances tak nk jumpe sys kt kedai?

    ReplyDelete
  4. erm lg 1?
    bile nk activate LOOK via website?

    ReplyDelete