Thursday, July 29, 2010

Puluhan ribu penonton Konsert Kemuncak SuriaFM!

Linda tak tau macamana nak beritahu kpd u all betapa ramainya pendengar Suria yang datang membanjiri Konsert Kemuncak SuriaFM pada hari Sabtu lepas di Putrajaya.

Linda harap, dengan adanya gambar di bawah ni, u all dapat gambarkan suasana di konsert tersebut.. Happening!!

Lihatlah lautan manusia di sini... betapa kecilnya pentas.. cuba kira berapa ramai agaknya yang datang?

(Klik di gambar untuk lihat lebih besar)


Menurut beberapa pihak, ini adalah sebagai satu sejarah juga bagi Putrajaya kerana ini adalah acara yang hanya menggunakan promosi radio dan tidak menggunakan promosi TV tetapi memecah rekod kehadiran teramai pada satu acara.

Terima kasih kepada berpuluh-puluh ribu penonton yang hadir.. :-) Terima kasih atas sokongan anda terhadap SURIAfm !!

6 comments:

  1. cayalah linda....hopefully dpt rating teratas

    ReplyDelete
  2. fergeliciouselmoJuly 29, 2010 at 6:39 PM

    xdpt p pon ..
    :(

    ReplyDelete
  3. Hi! linda, its great to see you are doin well. Anyway i'm Shahrul,used to be your seniour in your secondary school if you remember. the last time you acknowledge me at uptown damansara long time ago, if you remember.Hope to keep in touch. Text me.....0162420776.

    ReplyDelete
  4. wah!!!!! keep it up ... congrats suria fm...

    shida

    ReplyDelete
  5. Hi Kak Linda. Konsert hari tu memang best. Saya paling suka dan excited ngan kemunculan Fauziah Latiff @ Jee, kumpulan Slam & XPDC. Ini membuktikan otai-otai lama masih berbisa kan kak? Cuma, di masa depan, harap2 Suria kena improve dari segi sistem bunyi & mic. Sebab lain artis, setting mic or music kena lain gak, kena la sesuai ngan vokal artis tersebut. Apa-apa pun semua best. Kak Linda, bila nak main lagu baru Fauziah Latiff, Ku Di Sini, best, mesti akak dengar leleh punya, terkenang kisah cinta lama nanti. He, he, he. Bye & thank U Kak.

    ReplyDelete