Saturday, September 25, 2010

Lepak2 dgn Harley bikers...

Topi ajaib milik Fauziah Latif..

Hehe...ni helmet kak Jee. Linda baru je lepas habis lepak2 dgn group Harley Davidson kat Bangsar. Macam2 pelajaran yg Linda dpt mengenai motor Harley ni. Makin ku jatuh cinta dgn HD. Huhu!

Perghhh... Hari yg cukup panjaaaang hari ni. Dari mengacara,ke open house Umie pastu lepak2....now baru sampai umah. Home Sweet Home. Bantalku sudah menanti...hehe. Nite nite!
Sent by DiGi from my BlackBerry® Smartphone

5 comments:

  1. :)macam aku pernah pakai lah helmet tu....Tarmos

    ReplyDelete
  2. kena la beli HD 1 linda heee.. http://gdouptmonster71.blogspot.com
    blog pemandu lori roti....
    follow u...

    ReplyDelete
  3. salam..
    linda u datang penang x bagi tau pon. saya teringin sangat nak jmpe awk tau... ada special request ni. harap2 suria fm akan terus mainkan lagu raya sampai raya ke25 k.. saya belum buat open house lagi. x dgr lagu raya mcm dah x raya laa

    ReplyDelete
  4. salam..kak linda..solat jgn lupe...solat isya dan magrib yer. :)

    ReplyDelete