Saturday, December 18, 2010

Inai di tangan..

Hehe...biasanya inai dijari...

Linda baru lepas habis mengacara utk malam mesra Delima Oil Products SB di New York Hotel, JB.

Di majlis tadi, ada disediakan pelukis inai berbangsa India yang menyediakan perkhidmatan lukis inai percuma di tangan... Apa lagi, i pun try lahhhh! Laju giler dia draw. Pakai inai dalam plastik aje... Professional betul!

Ok. Nak mamam dah... Weekend ni di JB.. My hometown.

Thanks Delima Oil Products! Dengar Suria Drive Isnin-Jumaat 4-8pm bersama Linda....dibawakan oleh Minyak Masak Saji. :-)
Sent by DiGi from my BlackBerry® Smartphone

16 comments:

  1. slm,akak.. emm,just nk tny je.. jgn mrh ea.. emm, bkn ke pkai inai d tgn yg bercorak2 tu, x bgos?? means, ikot pe yg sy dgr, katernye ianya leh menyerupai tattoo.. swi ea.. just ask.. nk dpt kn kepastian..
    enjoy ur holiday!!

    ReplyDelete
  2. kak linda...inai ke tu?? alamakk... nmpak len la...huhuh.. ape pun nampak bestt....

    ReplyDelete
  3. Wahduh2,cantiklah Linda pooose ,dgn inai kat tangan ...napa tk letak kat 2 tangan atas jari nampak style..BUZzy..Bilalah agak Linda nk pakai inai di jari(teeeeet)???? mare pulak,senyum sikit!!:-@

    ReplyDelete
  4. wahh....kak linda,tu ade makna tu inai di jari tu,ape pn,wish all the best to kak linda,cayunk kak linda#_#

    ReplyDelete
  5. mesti dengar..always..!
    (saspen jugak dgn tajuk...tak perasan pulak..
    inai di tangan..bukan dijari...nti bila inai dijari jemput lah saya masa kenduri..hihi)

    ReplyDelete
  6. Cik Linda dah nak kawin ke...nice inai

    ReplyDelete
  7. senang berkunjung ke blog anda..
    semoga sukses selalu..
    Butuh tulisan-tulisan seputar peternakan,
    silahkan kunjungi
    REPOSITORY UNAND

    ReplyDelete
  8. Canteekknye.... muke n style kak Linda... Suke tgk.. Tetap kemas n vogue.. ^_^

    ReplyDelete
  9. cantik la inai tu sis...:) mcm tatu lak..hehehe...

    ReplyDelete
  10. cantik nampak tu :) bila lagi nak pakai inai untuk hari bahagia..hehehe

    ReplyDelete
  11. Wah...cantik ina..suspen td..hengatkan linda berinai btl..heheh

    ReplyDelete
  12. HAI LINDA..INA ADA BUAT SERVIS HENNA..INTAI DESIGN2 INA :)

    ReplyDelete
  13. FARLINA HENNA ARTISTJanuary 21, 2011 at 7:50 PM

    APE2 CONTACT INA 012-5794679

    ReplyDelete
  14. eeerr...nakk lukiskan ??

    Abang'11

    ReplyDelete