Thursday, February 18, 2010

Suria Rancak Tour- Melaka

Pada 24 Januari , Suria mengadakan Rancak Tour di MITC, Melaka... Inilah kali pertama Linda join team Suria utk siri jelajah menemui pendengar setia Suria.. Wow! Wow! Wow! itu yang boleh Linda katakan tentang pendengar2 di Melaka.. Memang happening dan sporting pendengar2 di Melaka.. 88.5 fm ! I like !

Jom! Tengok gambar2 sepanjang Rancak Tour di Melaka ni...

Sebelum acara bermula... bersama semua penyampai2 Suria.. dari kiri : Kak Vee, Zizi, Halim Othman, Lin, Tuah, Zaff, LO, Bob, Naim dan Myra...bersama pendengar cilik... :-)Bawah ni pulak , aksi Zizi jadi hantu cina.. hehe..Sempena tema Gong Xi Fa Cai , kami semua pakai baju tema...dan game kami juga ada kena mengena dengan tema ni... antaranya... Singa (dung dung ceh) ni main kejar2 dengan Linda.. hehe.. Help ! Help !...dah lepas dapat hadiah, posing dik eh... :-pArtis undangan - Diana Danielle...Beginilah antara gelagat penonton yang hadir... Thank u ! Thank u ! Meh Linda snap kan gambar..Bawah: Closing.. Tah apa yang Mawi cakap sampai Zizi tersengih..Terima kasih sekali lagi kepada semua peminat2 dan pendengar2 Suria di Melaka atas sokongan dan sudi datang ke Rancak Tour ni.. InshaAllah lain kali kami datang lagi k...Terus dengar Suria 88.5 fm di Melaka !

Next tour is Jitra Mall , Kedah (Sabtu 21 Feb) & Taiping Mall, Perak (Ahad 22 Feb)... See u guys!

3 comments:

  1. smoga suria fm trus b'cahaya dgn kehadiran individu2 b'pengaruh lg b'pengalaman dlm bidang pengacaraan nih... ameeen... ;)

    ReplyDelete
  2. wahhhhhhhh.saya org jitra.aha
    nk pegi laaa jmpa kak linda. :)
    jitra malllllllllll

    ReplyDelete