Monday, April 27, 2009

Video Linda Menyanyi di Sehati Berdansa

Hai ! Atas permintaan ramai , Linda masukkan video ni untuk tatapan u all !

Lagu ini adalah lagu saduran dari lagu tema ciptaan Linda utk rancangan 'Urban di Era' dulu. Khas untuk Sehati Berdansa , Linda nyanyikan dan rap serta diberi 'mixing' baru. Liriknya ditukar untuk pembukaan Malam Sehati Berdansa minggu Hip Hop / Street Dance musim kedua.

Linda suka pakaian begini, muzik begini , rap begini , gaya begini dan persembahan begini... tapi sesekali je dapat buat begini.. :-p

This is sooooooo me ! Enjoy guys!!


36 comments:

  1. huhu... terkenang nampak? hehehe... u nih sebenarnya leh jadik penyanyi la linda. suara ada, rupa ada, popular plaks tuh... buat la single ker, lagu2 yang funky camnih. mesti besh

    ReplyDelete
  2. I tau! I tau! Kalau viewer blog Linda nak tinggalkan komen dan nak komen korang di publish oleh saudari linda, pastikan jangan ada kait mengait dgn kisah lama dgn co-host SB ni dan jgn komen yg berbaur 'gosip dolu-dolu'. Past is past! Life goes on.. Linda Onn always ON!

    Lagipun kak linda dah bahagia skrg ni. Dolu2 kusut je saya tengok. Kemsalam kat boypren baru kak linda eh..

    Betul tak kak lindaaaaa ?????!!

    ReplyDelete
  3. Betul sangat2 !! Just enjoy the video k..

    ReplyDelete
  4. huhuuu.. kak linda memang ade talent jdi penyanyi ler.. cayalahh... u go girllll..(chewahh curik ayat kak ogy tue.. huehueee..)

    ReplyDelete
  5. best..giler..linda nmpk lbh hip hop dr lelaki yg kat seblh 2,emm siapa nama dia???lupa lak..hehehe sowy ya,oh ya farhin,x minat sbb 2 x igt,go linda....cayalah

    ReplyDelete
  6. kak linda
    dr dulu lg mase kak linda nyanyi lgu 'bahu ke bahu' sore akak memang besh...
    x terlintas ke nk wat single???
    mesti layannn pnyelah...
    peace yoooo!!!
    rjin2 la view my blog ye kak LO!!
    cayalahhhh!!

    ReplyDelete
  7. Dasat la kak linda!!!! Terkejut saya dibuatnyer!! huh!! eh! Dasatnyer!!! Next time cuba akak wat singing + dancing.. Cam agnes ke.. Stacy ke.. Mesti sgt WOW!!!!

    ReplyDelete
  8. Kak Linda mmg ada bakat.
    Ingat lagi dulu saya mule2 dengar suara mawar berduri Ahli Fiqir, saya ingatkan tu suara Kak Linda tau...serupa laa..

    ReplyDelete
  9. yup agree with ol of u...Linda Onn is multitalented...DJ, pengacaraan, lakonan, nyanyian, modelling semua kak Linda dah try...

    veri tha gud sis...mana tau pasni leh jadi penerbit or pengarah filem ke....kekeekekkee ;)

    ol da best to u ek..taking care..

    P/S sis, ada one song u feat with sum group apa ek nama title die beside Tipah Tertipu Remix?lupa da....

    ReplyDelete
  10. Hullamakk...beshh nyerr... mmg u leh nyanyi rr linda... i salute u rrr...ahakksss....

    jom ke blog sy lakksss...ekekeke...

    ReplyDelete
  11. saya dulu pendengar setia urban di era, cd pun beli. kak linda mmg leh rap, yang saya ingat, ada tipah tertipu, buat hal lagi, puteri.

    ReplyDelete
  12. Kak Linda,

    post la lagu hip hop yang kak linda collabrate with some of the hiphop artist tuh :

    "Puteri/princesses" by hunny-Miss Nina-Noreen-Yacko-Miss Eva-LilShawty-LindaOnn(you)-Mia-Daly-DJVandal.

    saya suke gilewr lagu neyh..selalu dgr from my mp4..=)

    ReplyDelete
  13. hola-hola...wow,,repeat memory??,,huahuahau,,errrmmm..easy babe..errrm..i not like that..i like u casual,feminin..this mcm not sesueiii..repearss..saw u not womens..but..under age girl(muahahha)sorry..is my opinion.watever its u so bussns womens..i likeeeee babe..=)

    ReplyDelete
  14. I nak komen 'anonymous' kat atas ni.

    Tu lah mentaliti orang melayu dan malaysia..kalau business woman je tak boleh lah nak bergaya macam ni eh ? Habis tu JLO,Madonna tu semua takleh lah bergaya macam gitu? Padahal diorang tu businesswoman jugaks! JLO ada restoran,Madonna ada bisnes berjuta2 hengget! JLO ngan Madonna tu dah 40 - 50 tahun lagi. Gaya diorang ngalahkan orang muda lagik!

    Orang Malaysia ni cepat sangat 'menuakan' orang..kalau camni susah lah mau cari makan BRO !

    Typical Malaysian...

    ReplyDelete
  15. salam k linda, penatnya bace satu blog k linda ni..ika br 1st time dtg..tp story k linda sume best2 tu yg kene bace 1 blog ni..hehe..ika terus suka + sayang la kt k linda..hehe..neway..gdluck in watever u do sis!!! ;)

    ReplyDelete
  16. salam..
    kak linda ni makin hr makin cantekkk..bagilah tips ckit...hehheh

    ReplyDelete
  17. Salam... wah wah skrang semua orang memblog bagus bagus.. ganti diari hihi.. salam from riyadh, saudi arabia :)

    ReplyDelete
  18. masuk ke tak comment aku nih.. huuuuu tak kuar pun (kalau korang baca dah kuar la tu hihi) salam from riyadh, saudi arabia

    ReplyDelete
  19. linda!i ske u taw...nice blog!hehe meh i follow2 u kayy

    ReplyDelete
  20. kak linda..apdet la lg..bkak asek citer same je..huhu

    ReplyDelete
  21. linda, i really like this video, you look stunning! i really admire u...

    i just get through a really bad break up, i didn't sleep for 4 days now, a really long story, it's easy for people to say just go on, but all i feel now is betrayed, lied, so many things that i just couldn't mention here... i'm sorry if i'm out of topic, but i just feel down...damn...i got 2 more papers to go for my final exam, but i just couldn't concentrate...i'm an uitm final year student, this exam is the most important to me... help me..

    ReplyDelete
  22. salam kak linda...saya org PD...hehehe...x sempatlah g tgk kak linda masa kak linda dtg PDK aritu...saya suka dgr celoteh kak linda jam 3 ptg di sinar...wish u all da best in ur carier ya!kalo dtg PD,halu2 lah saya k!

    ReplyDelete
  23. Salam, Linda.
    Really nice working with u for 3 days. I enjoyed myself. I will always pray for ur success & happiness...

    ReplyDelete
  24. hihi.. sempoi la kak linda..
    pssstt... my name is also LINDA..haha

    ReplyDelete
  25. Salam Linda... semoga success selalu :D

    ReplyDelete
  26. linda! linda! i got something to tell lol! u know that day when i went over KL during my vacation... we tot of visiting ur chicken rice shop hahah then people were saying it was somewhere at bukit bintang...then i pergi lah jalan frm one end to another..... sampai kat pavilion semuer..tak jumper jumper ingat kan dah tutup rupanya ada lagi... hehhe since i already got the address insyallah when i go over KL again... i wanna go ur chicken rice shop...... hopefully boleh jumpa eih.... love u linda... all the best wishes...

    regards
    rOzzana

    ReplyDelete
  27. Salam Linda
    Apa Kata Linda buat album ngan Malik Too Phat
    pasti meletup..akan saya nantikan..
    Buatla linda ..

    ReplyDelete
  28. Salam...Linda apa kata Linda buat album ngan malik Too Phat...saya rasa pasti meletup album tue .

    ReplyDelete
  29. salam..kak linda nk emel..pliz3~~

    ReplyDelete
  30. Hi Seri..

    I felt the same recently..betrayed,cheated,lost,embarrased etc. I have a few advice for you.

    Seri,life goes on. Losing a man is NOTHING! You will get a better one soon! It's better to lose him now than after you get married,rite? If the guy could go on with his life happily..why couldn't you?

    So,forget about him. Throw him out of your mind. Make yourself busy. Find new friends,new activities.. When you think you're weak,just think of me. You don't know how much I suffered. I might smile in front of people but deep inside,i cannot go on. But when they wanna bring me down,I become stronger..than ever. Imagine how I survived..

    If i can do it.. U can do it too.. Seri,u go girl !

    ReplyDelete
  31. Hi Rozzana...

    MY MOM'S CHICKEN RICE ada di Ampang Point , Shah Alam dan Tesco Ampang.

    MY ASAM PEDAS SHOP di sebelah Tesco Ampang.

    Kalau u nak tau lebih lanjut..alamat etc , sila ke www.linda-onn.com

    tq !

    ReplyDelete
  32. haloo.. saya ct selayang... kak linda. saya memang lah peminat kak linda no 1 atas sikit...nak tanya nie. baru baru nie dapat sms dr amp (sinar) kata saya menang peraduan g bandung ngan kak linda ( lebih 10kali anta sms)tapi masalahnya pasport takde... apa cara nya selain g buat yang rm300 tu yer... harap jawap.. tido tak lena nih...

    ReplyDelete
  33. hai kak linda saya adik ita dr penang saya peminat setia kak... saya terlalu minat sangat dkt kak... kalau free email lah saya ya d adik.sempoi@yahoo.com love u kak linda 4ever n ever...

    ReplyDelete
  34. hai kak linda saya sayang sgt ngan kak linda kalau boleh nak tau jg la tentang kak linda lg sudilah reply email saya

    ReplyDelete