Saturday, April 25, 2009

Makan Malam Dgn LO..

Sementara Linda kumpulkan bahan untuk update blog baru,Linda nak beritau kat u all yang acara Santai Bersama Penyampai kali ni adalah giliran Linda.. Linda pun teringin nak bersua muka dengan u all..

So,kalau u all nak makan malam ngan Linda , u all kena hantar sms ke Sinar fm. Kiriman sms terbanyak dgn slogan yg baik akan dipilih oleh pengurusan untuk makan malam...k ?

Type SBPLINDA slogan .....dan hantar ke 32660

Slogannya ialah - 'Kenapa eh nak makan malam dgn Linda ?' ...

Tarikh tutup ialah 30 April 2009.

So,see u guys bulan May nanti untuk makan malam .. Kita borak-borak makan-makan sampai penat k... !!! :-)

14 comments:

  1. erkkkkx linda..kalu nk anto komen byk2 xleh ke..instead of sms..ekekek:D hehe:p
    p/s: i like ur header;)

    ReplyDelete
  2. Salam..
    Hye Kak Linda!! hope sihat walafiat yer..

    Jemput ke blog Azwan - azwanhashim.blogspot.com
    ada pic Azwan bersama Kak Linda yg cun di malam ABP yg lepas.. =)

    Kalau dah msk, jgn lupa tinggalkan komen yer kak!;)

    All the best sis! =)

    ReplyDelete
  3. hhmm dulu penah try, tapi tak dapat. this year akan ku cuba sebaik mungkin. :p

    ReplyDelete
  4. Kalau dapat makan malam dengan Kak Linda...mesti tak lalu makan sebab exciteddddd sangat!!Jom kita sms ramai2~

    ReplyDelete
  5. Azmin Engku ZainiApril 26, 2009 at 3:37 PM

    hey Linda..thanks for being our guest for APA KE HALNYA? We really appreciate your attendance ;)

    Wish you all the best in your career enhancement and keep up the good work ;)

    take care Linda ..

    ReplyDelete
  6. salam..kak linda, sya minat sgt dgn akak tingin nak bersua muka di kedai mkn akak di s.alam tu...sy tinggal di klang...nak share my blog sfhouseofashion.blogspot.com///jgn lupe tgk ye...thanks !

    ReplyDelete
  7. Salam Kak Linda

    Saya teringin nak jumpa Kak Linda.Bagi saya Kak Linda adalah seorang wanita yang hebat.Bilakah kita dapat bersua kak?Selain di restoran Kak Linda, boleh kita berjumpa di tempat lain?Itupun sekiranya Kak Linda sudi.

    ReplyDelete
  8. salam linda.
    camner linda jaga badan..
    jeles tgk badan linda menten kurus..
    tolong gitau..

    ReplyDelete
  9. hye kak linda..nice 2 know u..

    penah mkn kat kedai u, tp tak penah jumpa..hope 2 see u soon k..

    feel free 2 view my blog, http://mimieku-kenanganterindah.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. Hai Linda...

    Sila la ke blog abg lori ni...
    http://abangdinlorry.blogspot.com/

    klu dah masuk jgn lupa tinggal jejak!

    ReplyDelete
  11. ingat tarikh tutup today...undi undi

    ReplyDelete
  12. kak linda!.
    ur my inspiration.cewahh!.:))
    tingin nk jmpa.
    hoho.
    see my blog tirahbusok.blogspot.com

    ReplyDelete