Wednesday, October 21, 2009

Linda diberi Anugerah lagi..

Alhamdulillah..

Linda bersyukur kerana menerima anugerah lagi..

Kali ni bukan kategori dalam dunia hiburan tetapi anugerah untuk perniagaan MY ASAM PEDAS SHOP - Citarasa Linda Onn yang beroperasi di sebelah Tesco Ampang MRR2 highway.

Anugerah ini adalah pemberian Majlis Perbandaran Ampang Jaya bagi kategori "PREMIS PERNIAGAAN MAKANAN BERSIH".

Restoran MAPS adalah salah satu restoran terbersih yang terpilih. Anugerah ini disampaikan sendiri oleh Yang Dipertua MPAJ iaitu Yang Bhg Dato' Mohammad Bin Yacob di Auditorium MPAJ pada 9 Okotober 2009.



...dan sijilnya...



Inilah anugerah dan sijil dalam genggaman Linda di depan restoran My Asam Pedas Shop..




Syukur pada tuhan di atas segala-galanya...

Terima kasih kepada pekerja2 yang bertungkus lumus memajukan MAPS.

Setinggi-tinggi penghargaan Linda ucapkan kpd MPAJ atas pemberian anugerah ini.

MY ASAM PEDAS SHOP - Citarasa Linda Onn kini dibuka di food court di dalam
TESCO Extra, Cheras dan TESCO, Shah Alam.

48 comments:

  1. tahniah linda...semoga terus berjaya

    ReplyDelete
  2. MOLLY from Klang

    Wah, MAPS akan dibuka kat food court Tesco Shah Alam? Best nih! Nak gi nnt.

    ReplyDelete
  3. tahniah kak linda.. jom singgah http://ayuhussien.blogspot.com/
    jgn lupa tgl kan jejak yek...tq

    ReplyDelete
  4. kak linda cayang...

    cayalah kak...chayok2...!!
    sy doakan semoga akak terus berjaya...dan dapat tembusi ke negeri2 jiran...biar org serata asia dan benua eropah tahu...orang malaysia pun boleh berjaya dengan berniaga makanan selera kita...you go girl...!!

    muah2...

    ReplyDelete
  5. salam,
    tahniah linda atas anugerah..
    memang teringin nak makan nasi ayam & asam pedas linda tp mama dok jauh lani di penang walau asal dr johor.

    p/s: camnalah Malam Sehati Berdansa tanpa linda onn yer...

    ReplyDelete
  6. tahniah... congratulations... moga terus berjaya... n selamat berkenalan...

    ReplyDelete
  7. tahniah...kalo restoran tu yg ontg..bersih dan selesa...x semestinya sedap jer....

    ReplyDelete
  8. tahniah kak linda!!!!!
    semoga terus sukses...

    my asam pedas memang sangat sedap!!!!

    ReplyDelete
  9. tahniah kak linda....smoga terus berjaya k....;-)

    ReplyDelete
  10. salam perkenalan...

    congratz kak linda....
    restoran bersih, mesti makanan pun best kan?..
    mau singgah la..

    hihi...

    ReplyDelete
  11. tahniah..semoga lebih berjaya selepas ini.

    ReplyDelete
  12. TAHNIAH linda!!!

    Tapiiiiiiiiiiii...sampai arini pon aku x sempat lagi nk gi makan kat restoren kau tu..huhuhu

    ReplyDelete
  13. tahniah kak linda !
    mmg contoh bussinesswoman berjaye..cayalah!

    ReplyDelete
  14. kak linda sile jawab ekkk..npe kak linda tkar blog sblm ni kak linda gune blog len kn.??..

    kedua kak linda mmg peminat kete bmw kew?
    2 kete yg k.linda gune skrg bmw kn...
    hope k,linda dpt beli agy 1 kete bmw yg k.linda minat tue....amiennn..hee

    ReplyDelete
  15. Tahniah Linda atas anugerah ini, semoga perniagaan terus maju.
    Cuma jangan mahal sangat macam ada satu kedai tu yang cekik darah. Ikan RM80 sekor, ya? dan harap-harap sedap asam pedas Linda ni genuine dan bukan taruk ....(penyedap artificial)nanti habis kepala orang botak and sakit kepala darah tinggi.

    ReplyDelete
  16. Alhamdulillah kerna bertambah lg kejayaan linda biarpun pelbagai tanggapan org terhadap linda. Jgn ambik kisah apa org ckp kerna tuhan maha mengetahui. Teruskan usaha linda, akak ttp sokong linda.

    ReplyDelete
  17. tahniah. nnt nak rasa la.. mmg fav mak saya pon asam pedas ni.. tiap 2 minggu sure dia akan masak skali lauk ni. hahaha..

    ReplyDelete
  18. tesco shah alam ??
    nanti saya terjah :D

    ReplyDelete
  19. Tahniah Linda... Semoga terus berjaya...

    ReplyDelete
  20. tahniah wahai linda..bila lah mek nak mkn kat kedai linda nii ekkkkk....he3

    ReplyDelete
  21. Congratulations, kak! You've got such a high determination and for sure, you deserve it all. Your succeess inspired me in what I'm doing now, even I'm not in the same line as you had. It's been across my mind to follow your footstep in business. If you don't mind, maybe you can share a bit more how is the beginning of your success restaurant business?? Your kind advise are highly appreciated. Keep it up, and good luck!

    ReplyDelete
  22. Congrats linda...

    Bila nk lebarkan sayap ke luar KL pulak...kito org nogori ni ternanti2 kak linda bukak kodai kek seromban... ;)

    ReplyDelete
  23. Tahniah ye kak lin for the award..nnt lau nadia sggah kl..nadia dtg yer..

    ReplyDelete
  24. tahniah kak linda. bila nak buka di luar lembah klang pula? di utarra ke...

    ReplyDelete
  25. Tahniah....iq tumpang gembira dgn... kejayaan .. LO.. fuyooo... bila kat KL iq selalu duk kat park royal & iq ada jugak makan
    kat kedai LO ... harap sangat dapat jumpa LO satu hari nanti...

    ReplyDelete
  26. congratulations akak =)
    suke tau dgr khabar yg baek mcm ni
    lgi2 artis yg kita minat
    keep up da gud work!!!

    ReplyDelete
  27. Saya sukakan tulisan Syahrilkadir seorang wartawan jenayah utusan yang sangat pro. Bacalah tulisannya berkenaan anda. syahrilkadir.wordpress.com

    ReplyDelete
  28. Salam..
    Takder plan ker nak bukukan Rahsia Kejayaan Linda dalam bidang bisnes ni. Maybe boleh bukukan secara digital dan secara fizikal

    tahniah and go sukses

    ReplyDelete
  29. akak.saya nak kongsi benda.harap snagt akak baca..
    saya ader buat komik indie.3m/s
    pasal gejala sosial remaja.yang bercinta samapi mengandung.
    akak leh baca kat blog saya.
    n kalu akak nak publis kat mana2 saya bg..
    saya buntu nak publish kat mana

    cheritapenglipurlara.blogspot.com

    arap sangat22

    ReplyDelete
  30. how lucky you are..
    semoga i pun blh sukses like u..

    ReplyDelete
  31. alaa linda, bila nak buka cawangan kedai2 linda kat melaka nie? teringin sangat nak makan,,,ajak cik abang kiter gi sana, dia tak mau...kalau linda buka cawangan kat melaka, gerenti pergi sendiri ajer...

    ReplyDelete
  32. congratulations linda..
    dah pernah makan kat MY ASAM PEDAS dan jugak MY MOM'S Chicken Rice kat ampang tu..
    Angau ngan nasi ayam!! tapi, 1st time makan, servis cam kurang sket.rase cam sedikit kecewa..but 2nd time pegi lagi, dah ok..3rd time pegi, sudah OK..hehe..tak tau lagi bile nak g untuk keempat kalinya. =D

    ReplyDelete
  33. kak linda.tak nk bukak cawangan restoren kak linda kt luar lembah klang ke?
    senang kata kt melaka.hu3

    ReplyDelete
  34. alhamdulillah..sya suspek sgguh pada kak linda.All the best kak..

    ReplyDelete
  35. dear linda... congrats... will definitely pekena asam pedas u nanti... smoga Allah SWT m'permudahkan hasrat nih, insya-Allah... ameeen... :)

    ReplyDelete
  36. salam k.linda..apa rahsia kejayaan dlm hidup k.linda n bisnes?

    ReplyDelete