Thursday, October 1, 2009

Tahniah & Terima kasih..

29 . 09 . 09 merupakan tarikh yang paling bermakna buat kawanku Umie Aida.. Senang hati Linda tengok bila Umie gembira.. Acara pertunangan yang diadakan di Mont Kiara malam tu memang meriah dan ringkas.. Sejurus selepas bakal ibu mertua menyarungkan cincin di jari manis Umie, dia kini bergelar tunangan kepada Abang K.. Ahauwww.. I like !

Tahniah Umie.. !



Bergambar kenangan dengan Chef Wan , Noniswara , Rebecca dan Nora Danish..


Moga selamat nanti diijabkabulkan dan kekal sampai ke akhir hayat.. Ameen...
TERIMA KASIH
Terima kasih kepada BERITA HARIAN untuk artikel di bawah ni. Terungkai segala persoalan.. :-)



....dan terima kasih kepada HARIAN METRO untuk artikel di bawah ni..





Kepada peminat Linda yang sentiasa memberikan sokongan.. Linda hargai semuanya.. :-)

40 comments:

  1. Biarkan je, linda..rezeki bukan di situ je..tak de apa yg nak dikecewakan...u are better than that....moga linda terus berjaya dan murah rezeki...

    ReplyDelete
  2. Be strong Linda....I believe u r strong. Semoga bahagia and cepat bertemu jodoh yang terbaik utkmu.
    take care girl.

    Salam dari jauh,
    Lina, WA.

    ReplyDelete
  3. comel je gua tgk umie
    dgr story die pn comel.



    lu bile lg?

    ReplyDelete
  4. salam linda... yuuu..huuuuu...ade orang tak..
    linda tak buat open house kat restoren linda kat s.alam ke..kalau buat khabar2 kan lah kat akak yang duduk dekat ni..ngeh..ngeh..ngeh..

    ReplyDelete
  5. alah tak bestnya dengar berita ni...tapi yana arap kak linda ok.ok je tau...tapi yana g suka kak linda yang jadi pengacara sehati bedansar...
    pape yana doakan all the best tuk kak linda ok...
    Amin..

    ReplyDelete
  6. oh kak linda..
    selamat hari raya...
    semoga dimurahkan rezeki,dipanjangkan umor dan bertemu jodoh=)

    ReplyDelete
  7. Semoga Linda tabah menghadapi segala dugaan
    dan rintangan.
    Sentiasa menyokong.

    ReplyDelete
  8. sabarlah linda, semua yang terjadi ada hikmahnye... yang pasti kita lagi faham akan diri kita sendiri. siapa mereka yang sukar tunding jari padahal mereka sendiri tidak tahu dan mengerti akan perkara yang sebenarnya. berdoalah selalu moga linda sentiasa dilindungi, diberkati dan dirahmati oleh Allah swt.

    ReplyDelete
  9. selamat utk umie...

    saya juga turut doakan jodoh yg baik2 utk linda. Smoga linda terus tabah dan sentiasa berdoa kpd NYA...

    salam

    ReplyDelete
  10. umi aida dah sudah..kak linda bile lagi? =D

    ReplyDelete
  11. Sabar je kak linda, klu kite redha insyallah ade rezeki yang lebih baik yang kita akan perolehi dr Allah... Good Luck

    ReplyDelete
  12. sabar akak..=) akak xnak follow blog saye ke..heheheheh.. u rowk!=)

    ReplyDelete
  13. xpe bkn rezeki linda lagipun x jejas mana pun...apapun semoga terus berjaya dan sentiasa berpijak di bumi yang nyata

    ReplyDelete
  14. salam Linda..& selamat Hari raya...
    x per lah linda mybe kali ni bukan rezeki awk,,,rezeki awk mybe dari segi lain plak kan..
    tp awk tetap meletopssss....mek suker dgr suara awk dlm radio,,,,rasa mcm nak ikut tp x menjadi..hahahahaha:-)) okkk semoga ceria selalu...byessss

    ReplyDelete
  15. salam linda....
    salam lebaran wat linda....la x syoq la klu linda x dak lam sehati berdansa....x aci ni...pa pun sabaq banyak2 no...ieta stay sokong linda dr belakang....jom p penang....

    ReplyDelete
  16. linda x jd pengacara sehati berdansa dah ke..ala mcm x best je nnt sehati berdansa!!!

    ReplyDelete
  17. mmg ikut sehati berdansa n dulu selain dr tgk psgn menari,every week syok dok tggu nak tgk baju apa plak linda nak pakai mlm tu. tak pa linda usah kecewa...Insyaallah rezeki yg lain ada nanti.yg penting terus maju ke depan. usah dikenang pada yg tak sudi. kami sentiasa menyokong.

    ReplyDelete
  18. salam.. linda.
    xpe kali ini bkn rezeki linda.. disitu..
    insyaAllah tempat lain pula..
    apa pun mudah mudahan panjang umur murah rezeki, dapat jodoh cepat dan hidup diberkati Allah.. Amin..

    ReplyDelete
  19. sbar jelah k.linda...mgkn kli nie bkn rzeki k.linda...mgkn rzeki k.linda kt tmpt laen yg brlipat2 kali gnda dr yg ini...

    ape2 pon u'r d best laa....

    ReplyDelete
  20. sabar la kak linda bkn rezeki kak saya pasti sehati berdansa tahun ni tak akan dapat sambutan hangat mcm tahun tahun hadapan. kami peminat kak sentiasa akan myokong apapun program kak love u 4ever.....

    ReplyDelete
  21. tahniah kak umie atas pertunangan. kepada kak linda, we will always support u. luv kak linda

    ReplyDelete
  22. wah! I like the colour...umie looks so gorjes...bila turn u plak ekk...

    Pasal sehati berdansa tu...tak pyh pk...dgr crita scha n si fahrin tu pun dah x sefahaman....ntah laaaaa....

    ReplyDelete
  23. salam linda. Mmg bukan rezeki linda lg. Tp jgn kisahkan apa org kata kerna linda dah ada empayar serta rezeki tersendiri. Segalanya tlh di tentukan allah hanya perlu berusaha dan tawakal je. Kami peminat kan setia dan tidak mudah di gula2kan dgn citer sedemikian rupa. Akak doakan segala yang terbaik wat linda.

    ReplyDelete
  24. banyakkan bersabar ye kak linda...tak per rezeki yang lain akan datang bergolek nanti...insyaallah...

    ReplyDelete
  25. Assalamualaikum Kak Linda,
    Sy suke baca blog akak ni. Akak byk bagi inspirasi pada sy untuk berjaya dlm hidup ini.
    Kak Linda,mcm mane nk memulakan satu pernigaan restoran dan menjadikan perniaagaan tu berjaya?Mak saya ada banyak resepi makanan yang sedap dan mak sy ada pengalaman berniaga makanan.Sy juga amat mencintai dunia perniagaan terutamanya perniagaan restoran.
    Kalau Kak Linda tak keberatan,sy nak menuntu ilmu dari Kak Linda tentang perniagaan restoran dari A to Z.

    ReplyDelete
  26. Tahniah buat Ummi...

    Dan kamu sudah cuba yang terbaik.

    work hard my dear.

    ReplyDelete
  27. k.linda fb k.linda x bleh confirm dah yek..dh x muat.huhuhu

    ReplyDelete
  28. salam dari Mr GB (penjelajah basikal tua)
    gbpenjelajah@gmail.com

    ReplyDelete
  29. hai kak linda,
    sy ada cuba nasi ayam kak linda kat shah alam.
    knp nasi ayam kak linda xder salad ? mmg cmtu ker or hari tu jer kehabisan salad?
    sy suke desert nasi ayam.., jelly tu mmg best.. cm nk mkn jelly tu jer hari2..

    ReplyDelete
  30. alar kak linda tak best la klu akak tak jd pengacara program tue lg..sedih la..walaupun sy minat dgn scha sebab lakonannya tp sy lg minat klu kak linda jadi pengacara sesuatu acara tu..first time sy jatuh minat dgn kak linda masa jadi pengacara salam di TV3 dulu..masa tue sy form 2 ke 3 ntah tp esoknya sy sek pagi sedangkan program tuekan awl pg tetap jugak sy tgu..esoknya susah nak bagun sebab ngantok..tp sy puas tgok program tue..what ever pun good luck la pd linda ya...

    ReplyDelete
  31. salam kak linda..
    sy ade masalah disini..disini sy amat memerlukan rancangan perniagaan dan format proposal untuk membuka kedai makan di R&R di johor.Harap dpt membantu.bagi idea ke atau ape2 yg dpt membantu.trime kasih..

    ReplyDelete
  32. u tetap d best la..jgn bimbang semua tu..saleh pekabo?

    ReplyDelete
  33. Salam linda

    Tak pe.. kalau dah Allah tentukan itu bukan rezeki linda.. maka ianya pasti ada hikmah,..

    apa yg penting kak ita serta mereka yg mendokong dan menyokong linda tahu u r the best....

    Terus berkarier dan maju dalam apa jua kerja yg linda ceburi. Amin

    Salam sayang dari kak ita

    ReplyDelete
  34. Ok Takpe sabar ye linda..kite tengokkan jerk happening ke tak..tapi i guarantee TAK..rancangan tu patut lelakinye ditukar bukan hos pompuan..I know your are strong person..Anyway i memang betul2 terkilan dengan sikap org yg singkirkan u tu..Diorg akan rugi....ni mesti konspirasi..

    ReplyDelete
  35. Salam Linda. X jd host tu pun x per. Yg penting tiap petang Linda mesti ada di Sinar, k? All D best.

    ReplyDelete
  36. selamat maju jaya ye akak...

    ReplyDelete
  37. hye kak linda..tahniah rumah baru..semoga rezeki makin bertambah..hik..hik..camne dengan otak-otak gombak,kena tak dengan citerasa akak..?nanti kalau ada function invite lah kami lagi k..gud luck
    otak-otakgombak.blogspot.com/

    pengeluar otak-otak gombak

    ReplyDelete
  38. tahniah kak linda...semoga rezeki makin bertambah..camne ngan otak-otak gombak hari tu?kena tak dengan citerasa akak?...ti klu ada pape function lg ti invite lah kami...

    pengeluar otak-otak gombak

    ReplyDelete
  39. kak linda...i luv u so mucHHhhhhhh...=))
    actly,nie 1st time sy drop by kat cni...
    i luv 2 c u n fahrin together...huhuhuhu~~
    hMmmmmmMm...but evrythng happen 4 reason kan..4 sure msti ada yg tbaik tuk akak...
    i luv da way u r...da way u talked..ur spirit...n suma tntng akak...wish 2 bcome like u someday~~~
    all da besh sis....i'll support u till d end..
    mmuahhhhh...=))

    ReplyDelete