Monday, January 18, 2010

Demam Suria..

Demam Suria !!

Setelah diumumkan sebagai penyampai baru di Suria fm dan memulakan tugas pertama Linda keudara di Suria pada 18 Januari, pekerja-pekerja Linda juga tidak ketinggalan untuk sama-sama memberi sokongan kepada bos mereka...ehemm...yang keudara setiap Isnin - Jumaat dari jam 4pm - 8pm...dalam segmen SURIA DRIVE .
Sejak Sabtu 16 Jan 2010, pekerja2 Linda mengenakan 'uniform' baru iaitu T-shirt SURIA fm..

Kebetulan restoran MY MOM'S CHICKEN RICE Linda pun berkonsep oren...just nice!

Bawah : Di MMCR dalam TESCO , Ampang (MRR2 Hiway)


Bawah : Di MMCR Seksyen 7, Shah Alam..


Bawah : Di MMCR Ampang Point, Ampang.



Walaupun MY ASAM PEDAS SHOP berkonsep merah tapi demi Suria fm, staf Linda sarungkan jua T shirt ni..


So,selama seminggu ni , waiters di MMCR dan MAPS akan pakai baju Suria fm untuk memperkenalkan stesen ini kepada pelanggan2 ... dan semua rangkaian restoran Linda telah beralih siaran ke Suria. Apa frekuensi ? (tengok sebelah kanan blog ---> )

So,u all yang datang menjamu selera di restoran Linda.. u all akan nampak situasi seperti di bawah ini... :-)









Sambil buat kerja di restoran, sambil dengar Suria fm..

Sambil pelanggan menjamu selera,sambil terhibur bersama Suria fm..


Kalau u all pun nak T shirt Suria fm , dengarkan Suria ok.. Muzik Terbaik Tanpa Henti..

Selamat menjamu selera !! Nasi ayam atau Asam Pedas ?!

27 comments:

  1. hi linda..wat a nice n cool photos..so, teruskn perjuangan di tpt baru..yg pasti..muzik tanpa henti..:) wish u all the very best..

    ReplyDelete
  2. Tahniah untuk Linda. Good luck n keep up the good work. chaiyok2.....

    ReplyDelete
  3. as u wish...kita dah pun tune ke suria start's today...good luck dear !!

    ReplyDelete
  4. hah..promote jgn tak promote...but so cute la t-shirt tu..nak jugak..:-)

    ReplyDelete
  5. waaa meriahnyeee sume pkai suria.. hehehe smoge kak linda sukses selalu ;)

    ReplyDelete
  6. slm... let me b the first 1 yg verify crite2 linda spt di atas... semlm, sya pi join hi-tea b'sama linda di mmcr, ampang... mmg benar, staff kat restoran tuh pulun memakai t.shirt oren yg t'tera nama suria fm... an interesting approach in promoting sang boss yg akan mula b'tugas di suria fm ptg nih... as 4 me, finally dpt follow linda di corong radio tanpa perlu b'gegas2... blh relax2 ke kereta krn mmg konfem suara linda akan menemani di sepj p'jlnan pulang ke rumah kelak... ;)

    ReplyDelete
  7. nampak oren sumenye
    huhu
    selamat menjalankan tugas
    n selamat ber"bisnes"

    ReplyDelete
  8. best tgk pekerja linda beri sokongan kat boss meke. Sewajarnya sokongan pekerja perlu begitu juga rakan2 serta family. Ape pun, akak doakan yg terbaik wat linda.

    ReplyDelete
  9. wish u ll d best kat tempat baru..

    ReplyDelete
  10. 2 2 single kan,so orait r kannn..
    saye suke sgt tau

    ReplyDelete
  11. Waa..best nie...rasa cam nak pegy keje jea kat restoran kak linda..ade keje kosong..hehe

    ReplyDelete
  12. perhhh bos nyew sporting tuuu..huhuhu,,mek nak jadi staff linda boleh?...huhuhu mek jadi penyabut tetamu jew lah ok tak?..huhuhuhuhh

    ReplyDelete
  13. bye2 abg lori..tin tin pon pon..
    hehehe

    ReplyDelete
  14. Nak gak rasa asam pedas tu tp jauh sgt la... bila linda nk buka cawangan kt johor...?

    ReplyDelete
  15. wa... glamour la pekerja kamu, LO

    ReplyDelete
  16. Kak Linda, Ewah dia.. Tempat kerja baru, Uniform buat staff dia pon baru.. feewitt !! Sis, Ridhwan nak baju Suria boleh ?

    ReplyDelete
  17. KINI LOOK telah menyediakan pakej makanan dan katering untuk sebarang aktiviti FC seperti Bowling ATAU aktiviti individual dengan harga yang berpatutan.Antara makanan yang disediakan ialah Pakej 1) NASI LEMAK + AYAM GORENG+MINERAL= RM 3.00, Pakej 2) MEE HOON GORENG + TELUR GORENG + MINERAL =RM 3.00, Pakej 3) MEE GORENG + TELUR GORENG+MINERAL=RM3, & Pakej 4) NASI GORENG KAMPUNG+AYAM GORENG+MINERAL=RM3...Buffet juga disediakan. Menu buffet sila hubungi YATIE 0149333306 UTK KETERANGAN LANJUT.

    ReplyDelete
  18. Alhamdulillah, artis yg berjaya. saya bangga.

    ReplyDelete
  19. Branding... nice oren kolor. mcm netherland

    ReplyDelete
  20. alamak nak gak t-shirt suria.. aritu kat mlaka xdpt tgkp pon t-shirt tu. adoyai

    ReplyDelete
  21. kak linda,, bukak la francais kat bangi. bandar seri putra ke.. hehe bly dtg mkn hari2

    ReplyDelete
  22. Kak Linda,

    Bila nak muka MMCR or MAPS di Kuching ek?

    ReplyDelete
  23. wah! dua2 nak!
    jumpa jgk blog Linda Onn. many things to ask.

    ReplyDelete
  24. lo, apesal tak bukak cawangan kat negeri lain.. sah2 n konfem2 laku.. please pertimbangkan.. =D

    ReplyDelete