Tuesday, January 19, 2010

Linda jadi pengantin...

Dulu Linda takut nak amik gambar pakai baju pengantin... takut seri pengantin hilang! Tapi bila fikir2 balik...aaaahhh...think positive ! So,demi memenuhi kehendak majalah PENGANTIN keluaran FEBRUARI 2010, Linda bergaya ala pengantin...

Sure ramai yg akan tanya.."dah pakai baju pengantin,Linda bila nak kahwin?"... Jawapanku ialah.. Linda bukan tuhan yang tahu setiap jawapan dalam kehidupan. Itu rahsia Allah. :-)

Terima kasih majalah PENGANTIN ! Seronok sangat waktu jalani photoshoot..fun !! Semua best!

Cover PENGANTIN keluaran Februari 2010 ...



Jom ! Kita tengok di sebalik tabir penggambaran cover PENGANTIN !

Bawah: Peace ! Promise I won't be a runaway bride !



Cehhhh...ada ramai dayang... macam ni agaknya rasa jadi ratu sehari... :-) ..mana pengantin lelaki ni..? hmm...



Aaaaahhhhh !!! Pengantin lelaki sampai dahhhh !! hehe..



OK. Terima kasih kepada team PENGANTIN yang sudi melayan kerenah Linda.. walaupun waktu tu Linda kena siap cepat kerana nak on air di radio...
So, guys, get your copy today ! :-)

46 comments:

  1. cantiknya linda dgn pakaian pengantin

    ReplyDelete
  2. cantiknya linda.. tambah lagi dengan gaun putih tu. rasa macam tak sabar nak tengok linda kawen

    ReplyDelete
  3. seri pengantin?? takkan hilang punyer....:P

    ReplyDelete
  4. comeynya linda jadi brideeeeeeeeeeeee!!!x de mananya hilang seri aihhh lindaaa...tu semua karut semata2...sure u glowing nnt naik pelaminnn!!!:-)

    ReplyDelete
  5. sgt comel..k.linda cam princess..hehe

    ReplyDelete
  6. cantik la kak linda!!ala kak linda..even klu jadi pengapit pon org kate nant ilang seri tym nak kawen(sebab saya dah 3 kali jadi pengapit..haha,cuak jugak ilang seri)..yg penting seri tu datang dari dalaman kita..klu hati baik,bukan hari kawen pon muka berseri2..

    ReplyDelete
  7. kak linda.. lawa beno pakai baju pengantin :)
    curlast gtu!

    ReplyDelete
  8. salam kak linda..
    tau tak..sy selalu dgr sinar fm..but bila u tukar ke suria fm automatic ptg2 dgr suria plak hehe

    wish u all the best k..
    ape rahsia kulit glowing skang?? dgr kata akak pakai silvana eh??

    ReplyDelete
  9. wow !! cantiknya linda ngan pakaian pengantin. Hopely jodoh linda cepat sampai bila pakai baju pengantin ni. Excited nak tgk linda bertemu jodoh di alam realiti. Akak ttp doakan moga linda bertemu jodoh tahun ni. Linda jga berhak untuk kecapi bahagia.

    ReplyDelete
  10. so sweetttt....ermm dun't wory kak linda...seri pengantin akn tiba jugak tu nti hehehe...org kata amik berkat...so da x lama la tu nk mkn nasi minyak hehehe

    ReplyDelete
  11. pergh...bagusx2. semoga cepat bertemu jodoh kak linda...tahun 2010, tahun mencari cinta....hahahaha

    ReplyDelete
  12. Semoga ketemu jodohmu, kak linda

    ReplyDelete
  13. me, niya & chacha r praying 4 u to find the rite guy... x kisah sape, x kisah bile & x kisah di mane, smoga yg hadir dlm diri linda kelak adalah yg t'baik & mampu m'bawa linda ke arah meraih kejayaan di dunia & akhirat, insya-Allah...

    p/s: hope the newly established friendship of ours senantiasa diuliti keikhlasan, sentiasa m'p'oleh keberkatan Allah SWT & will last hingga ke hujung nyawa... ameeen... :)

    ReplyDelete
  14. salam linda,
    mama doakan linda cepat bertemu jodoh & berseri macamni bila jadi pengantin sebenar nanti..

    I'ALLAH setiap yg Allah tentukan utk kita tu yg tbaik. Belum bersuami bukan bmakna hidup sudah berakhir, masih banyak pkara yg boleh dilakukan bsama keluarga & teman2..

    semoga linda terus sukses

    ReplyDelete
  15. wowwww..chantekkk nyew linda..emmmm emmm
    bila pulok nak pakai yg betul2 ekkk..jap gi mesti kena badi nyew tuuu.....jgn lupa ajak mek kalau mkn nasi minyak pulak yew...tahniah dapat jadi cover majalah pengantin..mek sebenar nyew minat jadi model majalah ni tp mcm mana ekkk?...huhuhuhuh

    ReplyDelete
  16. zaman dulu..orang chomel memang susah nak ada "stock" di pasaran..umo 16 dah ada orang meminang..

    zaman sekarang..orang chomel mengalami masalah "lambakan" di pasaran..sebab orang chomel2 skrg nie smuanya kaya2..

    p/s: ada sorang anak dara chomel tue siap ada umah kat beverly heights :p

    ReplyDelete
  17. saya dah beli majalah ni. hoye...haha jarang gile nak beli majalah jenis ni, tp sebab kak linda punya pasal, kita rebat je satu...

    ReplyDelete
  18. Salam kak, saya syazwani tringin nk exchange link dgn blog akak, kalo sudi lah. kalo stuju blh reply saya kat srcantik@gmail.com diharap membantu.

    ReplyDelete
  19. tak per hari ni pakai baju pengantin.. pakai saja..tak hilang punya seri tu...

    ReplyDelete
  20. Hi sis.
    Long time i since i last read ur blog. :)
    Too busy working AND studying.

    Oh yeah, now that I'm working at a bookstore, and reading ur post now makes me feel like writing something. hehe. macam ape je, x penting ponnn ;D

    nways, yeaahhh i saw this mag too.
    and i was the one who tagged price for this issue. hihi. true, u look stunning in that wedding dress! ^^

    ps: psst psst. ramai jgk customers suke bace mag pengantin neh tau. hehe. -- okayy xde kaitan XDD

    ReplyDelete
  21. cantik, manis dan bergaya pakai baju pengantin. cik linda bila lak kahwin..nyek.....huhuhuu

    ReplyDelete
  22. Waahhh cantiknya you, Miss Linda! Soooooo lucky the guy who gets to marry you nanti! Pandai masak, pandai buat duit, pandai jaga badan... what else can a guy ask for?? Yang tanya how Linda cantik, I'm sure not just because of make up tapi juga sebab jaga dalaman, tul tak Miss Linda?;) You look gorgeous in the wedding dress. Jgn risau pasal hilang seri tu. Nanti bila dah kawin, pakai salinan puteri jawa tau! yang siap dengan headgear minangkabau pun cantik jugak, macam yang Bunga, wife Ashraf Sinclair pakai tuh :) persis puteri keraton gitu! ^_^

    ReplyDelete
  23. berseri-seri...milik siapakah gadis ini....

    ReplyDelete
  24. linda mmg cantik.auwwwmmm ! hikkss =))

    sy mmg pembeli setia mags Pengantin. ;)

    ReplyDelete
  25. hahaha..tak yah trauma sgt bler time nmpk bkal suami..haha..

    ReplyDelete
  26. KINI LOOK telah menyediakan pakej makanan dan katering untuk sebarang aktiviti FC seperti Bowling ATAU aktiviti individual dengan harga yang berpatutan.Antara makanan yang disediakan ialah Pakej 1) NASI LEMAK + AYAM GORENG+MINERAL= RM 3.00, Pakej 2) MEE HOON GORENG + TELUR GORENG + MINERAL =RM 3.00, Pakej 3) MEE GORENG + TELUR GORENG+MINERAL=RM3, & Pakej 4) NASI GORENG KAMPUNG+AYAM GORENG+MINERAL=RM3...Buffet juga disediakan. Menu buffet sila hubungi YATIE 0149333306 UTK KETERANGAN LANJUT.

    ReplyDelete
  27. ada seri pengantin lah Linda ni ,rasanya tak lama lagi lah tu insyaallah....

    ReplyDelete
  28. hii kak LO,

    really sad wif kes saman FA. but why kak LO jew yg dia naQ saman? why reporter yg terlibat tue tak dibabitkan sekalik? coz dr pemerhatian i, if bkn sbb reporter yg sajew2 tanye soklan provokasi i dun think kak LO akan kuar kenyataan cenggitu.. tau2 jew ler reporter ni, taim naQ ajukan soklan mang derang dah saiko kak LO.. so, bila dah kene saiko + provoke, tak mustahil kiter / sapa2 pown menjawab sedikit emo.. wlo pun bkn niat kiter nak mengguris perasaan pihak yg lagi 1. (senang ke sesuka ati nak sakitkan ati org) mang itew ler yg reporter nak, supaya paper derang HOT.. jgn derang lepas tgn sudey.. apa pun, rakaman perbualan antara kak LO ngan reporter tu leh jadik bahan bukti wat?? dalam hal ni, bukan silap kak LO or FA. cuma kalian dijadikan BAHAN keghairahan / cari makan leh sang reporter.. reporter skrg ni byk yg tak beretiqa, ijazah derg tu takleh dijadikan penanda aras klu derang takdek akal waras tuk membezakan mana yg mendatangkan kebaikan & keburukan..

    dan sedihnyew, artis seolah membiarkan reporter2 ni berkuasa di dunia hiburan.. seolah-oleh reporter adalah si penjatuh hukum di dunia sementara..

    sekadar pandangan dari pemerhati kerdil

    ReplyDelete
  29. Insya Allah, tak lama lagi. jadi penantin la tue ;-)

    ReplyDelete
  30. gile ah linda onn memg cun!!

    ReplyDelete
  31. Hmmm....first time masuk blog Linda...i like that magazine cover...u look great Linda! sweet sgt...
    all the best to u...cemana linda jaga rambut... cantik sgt...

    ReplyDelete
  32. saya lom beli lagi majalah ni..

    ReplyDelete
  33. so sweet..nice wth the bride costume..

    ReplyDelete
  34. http://beautifulnara.com/air-mata-fahrin-ahmad-gugur/#comments

    ni komen komen yang banyak menyokong akak.
    kami tau kejayaan pasti kat phk yg benar.
    gambate kat mahkamah.
    kami sokong akak
    kami sokong akak

    ReplyDelete
  35. lo sentiasa cantik sebab tubuh lo sangatla langsing.. =D

    ReplyDelete