Sunday, March 8, 2009

Hujung minggu yg membosankan..hehe..

Sorrylah..lambat update blog. Bukan apa.. sebenarnya , takde cerita yang menarik yang Linda nak kongsi.

Hujung minggu ni sangat membosankan. Hehe... Sabtu,Linda on air 12 tgh - 6ptg. Dulu,hari Sabtu tak payah kerja, sekarang ni, disuruh kita kerja pulak. Hmmm...terima ajelah Linda..

Petang Sabtu,Linda ke Hotel Istana untuk photoshoot Berita Harian . Photoshoot ni , Linda bersama dengan 15 pereka fesyen untuk Anugerah Bintang Popular - Berita Harian.

Ni tengah disolek oleh Najeeb... Kelaasss...



Nanti tunggu gambar dan cerita kat akhbar Berita Harian ye..

Linda juga ucapkan jutaan terima kasih kepada anda yang mengundi Linda untuk ke TOP 5 kategori Penyampai Radio Wanita Popular (ABP-BH)...Alhamdulillah...

OK..apa lagi eh Linda buat hujung minggu ni? Hmmm...oh ya.. dah takde benda nak buat,Linda melangok kat bilik tengok uncle ni pasang wallpaper.. seronok tengok dia pasang. Macam senang je...



Rumah tengah tunggang langgang sebab Linda dah nak pindah ke rumah baru...

Hmmm....lepas tu,Linda dan kawan2 keluar makan... Kat Lecka Lecka , Bukit Bintang. Ramai betul Pak Arab kat tempat ni.

Yang peliknya,Pak Arab tu datang dengan isteri yang bertudung litup tapi dia syok tegok air arak... Apa punya Islam daaahhhhh...Ya sheikhhhh???!

Kita ni perhatikan je lah...yg baik jadikan teladan,yg tak baik jadikan sempadan.

French Fries terpanjang pernah Linda lihat...



Oh ya... lupa pulak nak cerita pasal konsert Jason Mraz...

Konsertnya di Stadium Negara. Linda pergi dengan kawan dan anak2 sedara..

Enjoy gilerrr...



Kalau tak silap,pemain saksofon Jason Mraz pakai baju pasukan bolasepak Malaysia eh? Tengok ni...



Minat betul dengan lagu I'm Yours dan You And I... Love u Jason !
OK...Selasa ni,Linda ada rakaman Kelab Pop. Nanti tunggu Linda kat Astro Ria k..?
I gotta rest now. Baru lepas franchise meeting (again) ... Nak relax kan fikiran jap...
Selamat menyambut Maulidur Rasul...

33 comments:

  1. salam..
    kak linda.. wah seronok pergi tgk jason mraz eh..

    uish pak arab tu.. macam ni la dunia akhir zaman..

    salam maulidur rasul kak linda
    :)

    ReplyDelete
  2. ishhh teruk btol pak arab tu!!!
    gram je dgr...ermm dunia2....
    eh p tngk jasom mraz???waaa bez nyer...
    "SLAMAT MNYMBUT MAULIDUL RASUL"

    ReplyDelete
  3. nozee suke lagu Lucky.. best.. :p

    ReplyDelete
  4. Lamanya tak makan aiskrim Lecka Lecka...

    ReplyDelete
  5. Selamat Menyambut Maulidur Rasul buat kak Linda juga... Sama-sama kita perbanyakkan selawat ke atas junjungan nya ya...

    ReplyDelete
  6. Selamat Menyambut Maulidur Rasul :-)

    ReplyDelete
  7. selamat menyambut Maulidur Rasul kak linda. wah..team dgn sape kelab pop? cantik wallpaper tu.

    ReplyDelete
  8. linda,

    teguk arak kat tempat sendiri mmg tak boleh buat... nanti kena makan sumpah, mostly pak arab begitulah...

    ReplyDelete
  9. samekum. Selamat menyambut maulidur rasul. Kekadang kita kena tgk situasi mcm kes pak arab tu supaya kita dpt menilai hukum allah serta ajaran ugama kita. Moga kita tak terleka dan terhasut nafsu syaitan. Tak sabar gak nak tgk Linda kat KELAB POP. Bila agaknya kuar siarannya, linda. Cantik sungguh Wall paper linda pilih. Moga dgn penghijrahan linda ke rumah baru akan membawa segala keberkatan dan kebahagiaan wat linda. Akak sentiasa mendoakan.

    ReplyDelete
  10. salam maulidur rasul....

    kak linda, sometimes hujung minggu sy pun membosankan juga...klu sama-sama bosan, jom kite keluar sama.... :P

    ReplyDelete
  11. salam maulidur rasul....
    hujung minggu yang santai

    ReplyDelete
  12. wah..linda nak pindah rumah baru ke?rumah lama jual ke?

    ReplyDelete
  13. kita dah pegi tengok rumah baru linda at bukit indah tu...memang cantik giler..tapi rumah kat beverly tu pun cantik jugak...untung sapa yg dapat linda ni kan..

    ReplyDelete
  14. OMG..Kak Linda..
    Wallpaper umah kita almost the same lar..
    Wat a good taste we have..
    Later when i'm free, i'll do the posting bout this..so that u can review..

    ReplyDelete
  15. salam kak linda...selalu baca blog akak dan saya rase gembira melihat kejayaan yg kak linda dah kecapi selama nie...anyway, selamat pindah umah baru...sentiasa doakan kejayaan dunia dan akhirat utk akak...amin...adios

    ReplyDelete
  16. SALAM MAULIDUR RASUL BUAT LINDA... SELAWAT DAN SALAM KE ATAS JUNJUNGAN KITA NABI MUHAMMAD SAW...

    Mcm sama gak r kiter... umah kiter pn tgh sepah2 sal nak pindah umah baru... (Umah wat sendiri) Skg dh 90% siap umah tuh... later on i'll do de' post bout my new house... so then we can share the same story(feelin')...

    Adios Linda !!

    ReplyDelete
  17. great blog Linda! keep it up :)

    ReplyDelete
  18. Hmm..linda teringin nak buat posting pasal rumah baru..errmmm...tapi rasa macam malas lah. Niat Linda nak kongsi sama kegembiraan dengan semua orang tapi ternyata tak semua orang 'berhati baik'. Sebab ada yang berfikiran serong. Katanya,Linda menunjuk-nunjuk kemewahan. Itulah kata bekas bos Linda dulu. :-) percaya tak?

    Hmm...betul pepatah melayu. Rambut sama hitam. Hati lain-lain.

    So,sorry ye guys,Linda tak posting gambar rumah baru...

    ReplyDelete
  19. salam linda..bz pindah umah ye..alor linda..tunjuk je.dulikkan org yg dengki tuh

    ReplyDelete
  20. kulit kak linda makin putih berseri...
    hati tengah bahagia ek ?
    hehehhe...;-)
    peace no war !

    ReplyDelete
  21. Salam Linda...ala frust r cam nih... Sy nih duk jauh r sket dr kl... Busy keje dll... Takde pluang nk mngintai umah Linda... Ingt dpt tgk kat blog jerr... Baru rs xcited nk tgk kat cni, alih2 Linda dh close the way...Adusshhh...:(

    Slama mngikuti prkmbngn Linda hmpir 10thn b'lalu sy rs Linda bknnya seorg yg cpt mngalah apa lg mlatah... Stakat org kata camtu apa sgtlah... Rs nya Linda lbih kuat dr tu kan ?? Yg paling pnting siapa kita dcc 'NYA' dan anak, isteri, ibu, insan yg bgaimanakh kita... Kejayaan stiap dr kita pastinya dtg dr dorongn org2 yg kita sygi. Yg pnting... Ingat Allah SWT dan parents kita... also, jg diri hiasi peribadi...:-)

    This is 4 u...

    "Forget about the one,
    Who broke your heart yesterday,
    But don't forget someone,
    Who loves you today"

    Adios Linda !!

    ReplyDelete
  22. it's gud 2 c u muvin on n being stronger... u look sooo much better. n u inspires... u rock linda!!!!

    ReplyDelete
  23. hai k.linda..
    baru jumpe blog ni n baca..lepas ni akan mengikuti..huhu

    p/s: k.linda, blog ni psl private life kite so, kongsi jer ape yg nak di kongsi..manusia ade pelbagai persepsi pedulikkan jew ;p sape2 yg tak suke sila tukar blog lain lar kan?hehehe

    ReplyDelete
  24. wah!! sy da tgk dah bharian arini. lawa seyy k.linda!! :D

    ReplyDelete
  25. Salam maulidur rasul kak linda..hurm..apa ek nak taep huhu mmg x geti nak taep apapun tp nak jugak taep n ucap semoga terus tabah dlm mharungi kehidupan di hujung zaman.....

    ReplyDelete
  26. samekum, linda. Memang lumrah kehidupan, ada manusia berfikiran positif dan negatif terhadap kita dalam apa jua kita lakukan atau apa yang kita miliki. Tapi kita aje yang tau kebenarannya. Tapi kalau kita nak ambilkira semua kata orang, apa pun kita tak leh buat. TAPI sebagai FAN LINDA SEJATI, itu semua kami anggap POSITIF. Malah kami bangga dan jadikan linda, IKON untuk kami berusaha untuk memperbaiki kelemahan diri serta ketengahkan apa yang kami punya keupayaan atau kelebihan. Go, Linda.

    ReplyDelete
  27. dear sis,

    i think kata kak radin tu betul....i agree with her..share jek kak linda..this is ur own blog, peduli kan apa orang kata..yang penting we all proud of u and be with u...:)

    ReplyDelete
  28. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  29. Hai k.Linda...sy linda gak...tp bdk2 ofis pggil sy "linda OFF"...hihihihi
    sY ska dgr lgu LUCKY...my bf give me that song..lalala~~~~ wlcome to my blog..

    ReplyDelete
  30. salam linda....
    linda makan jugak ke kat Lecka Lecka , Bukit Bintang tu...tempat ade sediakan arak ye..emm..linda pun xpatut le mkn kat sane..walaupun linda x minum arak..tapi kira bersubahat jugk le..pak arab tu lain cite la..
    ade tanda halal ke restoran tu...tentu xde kan..harap linda sedar ye..restoran carlos yg linda selalu mkn oyster tu pun xde tanda halal....niat yg halal tu tidak menghalalkan ape yg haram..

    ReplyDelete